MIN KUNST

KUNST MED MENING


For mig er det at skabe kunst som en dans eller en meditation. Jeg oplever det som en del af en proces, der ofte føles, som om den rækker ud over mig. Jeg er absolut i nuet eller strømmen, når jeg skaber.


Jeg har altid været interesseret i at gøre en positiv forskel for verden.Det betyder meget for mig, at min kunst har indhold, og at jeg skaber værker, der giver glæde og overskud.

Det har altid været vigtigt for mig, at jeg i denne verden, der er propfyldt med ting, ikke kun skaber for skabelsens skyld, men at jeg skaber noget meningsfuldt, som bidrager positivt til denne verden. I

kke kun for mig, men for dem, der køber min kunst.


KUNST PAUSE


I 20'erne tog jeg derfor en pause fra kunsten for at finde min egen kerneessens og rejste rundt i det meste af verden. Men selvom det var en rejse ud, var det også i høj grad en rejse hjem i mig selv og til et indre fokus på det, der gør mig til den, jeg er.


Da jeg kom tilbage, var det nærværet, naturen og samfundskritiken, der kom til udtryk, altid med masser af farver, lys, humor og glæde.

Og det gælder stadig.

Jeg er stadig optaget af, hvordan vi skaber en bedre verden og hver især en positiv deltager i en større sammenhæng, der søger harmoni i livsstil, med hinanden og med naturen.


INDHOLD


Jeg håber, du kan se det i min kunst.

Jeg bruger derfor meget tid på at tænke over, hvilket indhold og budskab jeg vil formidle.

I selve skabelsen af ​​et værk skal motiv, overflader og farver også tale sammen i en harmoni, der er mærkbar.

Jeg mærker det meget fysisk, når elementerne i et kunstværk falder på plads, og det smelter sammen til en højere enhed og i det øjeblik er værket færdigt.


Tidsrammen kan være meget forskellig. Nogle gange er det der bare med det samme, andre gange tager det lang tid og meget stirren.


Hver gang jeg sælger et værk, er jeg dybt taknemmelig og ydmyg over at sprede energi, farver og glæde i folks hjem.


OM MIG


ODSHERRED


Jeg er 46 år og efter 25 år i København er jeg lige flyttet til det skønne Odsherred med min hund Rosa. Vi elsker det her, folk er søde og vi har hav og de mest fantastiske skove. De mange sommerturister i Odsherred gør det til et spændende sted med lige dele fordybelse og leben.


FARVER OG MEDIER


Jeg har altid interesseret mig for farver, hvordan de kan ændre og påvirke stemningen og hvordan farver kan skabe lys.


Efter at have arbejdet med mange forskellige medier er maleri, skulpturer og original grafik blevet mine favoritter, som hver især taler til sider af mig.


Maleri har den umiddelbare, grafikken laboratoriefølelsen og keramikken skulpturerer det taktile.

Hvert medie er blevet udviklet over mange år til de udtryk, du ser nu i mine kunstværker.


NU OG VIDERE


Det har været en fantastisk rejse til hvor jeg er i dag. For jeg ser også min kunst som en afspejling af den person, jeg er, og jeg kan se, at alle de studier, jeg har foretaget, har været brikker i det puslespil, jeg har samlet i mine nye værker.


Fremtiden ser umådelig lys ud, og jeg er spændt på alle de gode ting, der kommer.


TIL DIG


TUSIND TAK

For at finde din vej til denne side og min kunst.

Alt det bedste


KH Rohhna Barkwald